DGM

Home / Услуги / ИТ Консултации / Защо DGM

Защо DGM

Лидер в иновативните технологии

Ето някои от по-значителните постижения на нашите експерти: първи виртуален частен облак, изграден в България, първи доставчик на облачни услуги в България, първи консолидационен проект в България, първи сертифициран DataCore и VMware партньор в България, силни технологични партньорства с лидери в ИТ индустрията, текущи R&D проекти за изследване на иновативни хибридни архитектури и подходи. Всички тези факти водят към едно – ние сме отдадени на внедряването на иновативни и „променящи играта“ технологии и решения и ние имаме знанието и опита, за да осигурим на нашите клиенти решения, които никой друг не може да им предложи.

Задълбочени знания в широк спектър от области

В DGM вярваме, че нашите клиенти заслужават високо качествени, иновативни, ефективни и добре балансирани решения, които добавят реална стойност към техния бизнес. Ние постоянно инвестираме в професионалното развитие на нашия екип и на нашата експертиза.

Ние не робуваме на марки или продукти. Ние не вярваме в модерни технологии. Един размер никога не подхожда на всички, така че ние винаги интегрираме най-адекватните за конкретното решение продукти и технологии. Ние вярваме само в нещата, които ви дават конкретни конкурентни предимства и добавят измерима стойност.

Богат опит, натрупан в стотици проекти

Ние имаме над 10 години опит в ИТ и виртуализационните технологии, натрупан при внедряването на голям брой различни по големина и сложност проекти за малки, средни и големи компании и държавни институции. Въз основа на нашия богат опит нашите специалисти могат лесно да изберат решение, което най-добре отговаря на клиентските нужди.

За вас ние ще положим необходимите допълнителни усилия

Един от нашите основни бизнес принципи е: Ние ценим нашите клиенти, те са наши партньори, и ние винаги полагаме необходимите допълнителни усилия за тях.

Без значение от мащаба или сферата на дейност на клиента, нашата отправна точка, когато проектираме и изграждаме решение, е да опознаем индивидуалните бизнес нужди и да анализираме и оценим съществуващия хардуер, софтуер и бизнес приложения. Ние използваме модерни средства, въпросници и процедури, за да съберем необходимата ни информация и прекарваме стотици часове годишно, за да я анализираме и да бъдем сигурни, че това което предлагаме е най-подходящото за клиента решение.